Известие

Collapse
No announcement yet.

XENON - най-добрите оферти

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• XENON - най-добрите оферти

Приятели! Тъй като няма обобщена информация за тези които искат да си сложат ксенонови лампета, апък и моита 146-ца ми изглежда някак незавършена! ( все пак е с лупи ). Кажете какви оферти има и само китайски ксенони ли има на пазара? Моля пишете към коя дата са офертите, както и последващи впечатления!
    1.6 boxer

китайски с 12 месеца гаранция и безплатен монтаж за 220лв. А относно всички ли са китайски Отговора е да. Можеш да си намериш Филипс или Осрам но цените са над 1000лв.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Не всички са китайски колега, има корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Възможно ли е този кит да работи но с крушки Хела или Филипс?
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
          Не всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.
          Ами те и китайските са с 1 година писменна гаранция. като светене незнам как са ама не ми се вярва да са много по добри. А и това че не са китайски ами са корейски ми звучи като нямаме само лади ето имаме и жигули.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от rtfm
            Не всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.
            Ами те и китайските са с 1 година писменна гаранция. като светене незнам как са ама не ми се вярва да са много по добри. А и това че не са китайски ами са корейски ми звучи като нямаме само лади ето имаме и жигули.
            Колека, не искам да те обиждам ама не си много наясно с качествено произведените стоки. Не ми се спори и мога само да ти кажа че разликата м-у китайските и корейските стоки в качеството е огромна. Същото се отнася и за черната и бяла техника. Сам могеш да провериш това в най различни форуми.
            sigpic

Comment

сега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                сега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри

Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.
                sigpic

Comment

не ме разбирай погрешно аз също не ги харесвам - просто се занимавам с техника и знам че ги задължиха за сертификатите за съответствие и качетво
                  така ,че не може да са съвсем ментета
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov

Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.
                    Ех, ако беше от София можеше да си 'премерим' ксеноните - аз съм със китайски 6000K
                    145 1,6 Boxer

Comment

погледни тук : http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=20615

Comment

Comment

Доуточняване

Момци и моми, гледам, че пишете и топлинно число. Даите да сравним цените за топлинните числа на заводския ксенон - 4300К, понеже гледам по форумите, че с нарастване на топлинното число, осветеноста в луксове намалява!
                          1.6 boxer

Comment

Working...
                          X