Приятели! Тъй като няма обобщена информация за тези които искат да си сложат ксенонови лампета, апък и моита 146-ца ми изглежда някак незавършена! ( все пак е с лупи ). Кажете какви оферти има и само китайски ксенони ли има на пазара? Моля пишете към коя дата са офертите, както и последващи впечатления!
Известие
Collapse
No announcement yet.
XENON - най-добрите оферти
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Не всички са китайски колега, има корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaНе всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfmПървоначално публикувано от pinifarinaНе всички са китайски колега, ние монтираме корейски например, марката е KAIXEN, с една година писмена пълна гаранция. Цената на к-та е 350 лева. Няма смисъл да ги хваля, просто трябва да се види разликата с китайските - и като изработка и като светене. М-у другото цените на тази марка отскоро паднаха с около 100-150 лева на к-т и затожа са толкова ниски сега.sigpic
Comment
-
сега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добриalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovсега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри
Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.sigpic
Comment
-
не ме разбирай погрешно аз също не ги харесвам - просто се занимавам с техника и знам че ги задължиха за сертификатите за съответствие и качетво
така ,че не може да са съвсем ментетаalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от pinifarinaПървоначално публикувано от Sergey_gigovсега па ти говориш глупости - не си на ясно че китайците няма право да изнасят каквото и да е - без сертификат закачество - не казвам че няма "еветинийки " но на последък всички маркови стоки са им много добри
Ами купувай си китайски, слагай си ги и газ. и аз преди да направя сравнение в светенето, говорех като теб колега.145 1,6 Boxer
Comment
Comment